torsdag 30 september 2010

MÅSTE man alltid sträva mot ett mål...


Blir så trött. Det har varit en dag med bara möten och information på jobbet... Eftermiddagens info-möte... ja vad ska man säga. Visst, vi är med på projektet, vi erbjuder också samma koncept. Kan det då inte få vara bra med det? Måste det strävas efter att uppnå dessa fantastiska mål hela tiden? Vår verksamhet riktar sig väl inte riktigt till den rätta målgruppen för detta koncept, utan de använder sig av andra vägar... Och därmed är de uppsatta målen väldigt svåra för oss att uppnå.

Men visst, vi ska sätta upp nya anslag, skicka ut foldrar och beställa knappar att sätta på tröjorna om så krävs!

Kvällens poweryoga var välbehövlig, två veckor sedan och oj så mycket man tappar! Tränade med verkan av Diklofenak också och hur bra det egentligen är lär väl visa sig, men det kändes jättebra.. :) Är nog poweryogaberoende, ett perfekt sätt att varva ner och fokusera på vad som är viktigt!

Och så undrar jag hur bilden ibland hamnar där jag vill - i slutet - när det i vissa andra inlägg är helt omöjligt...

onsdag 29 september 2010

Ekorrhjul...

Jobba... Fick reda på nya lönen idag. Hrm! Hämta barn och kompisar på olika ställen, köra dem till träningen, åka och handla, hämta barnen på träningen, lämna barnen, åka hem. Packa in maten. Äta kvällsmat. Och som avslutning en äppelpaj till jobbet imorgon. :)



tisdag 28 september 2010

Wow vilken uppslutning...


550 elever på skolan, mina barns skola, som alla fått inbjudan att ta med hem till föräldrarna angående "Föräldrarådsmöte", eller möte i det som ska bli ett Föräldraråd, Föräldraförening eller kanske Lokal Styrelse. Och 10 föräldrar som närvarade på mötet. Varav vi var tre från gamla Lokala Styrelsen. Okay, vissa föräldrar har mer än ett barn på skolan, å andra sidan har de flesta barn två föräldrar. Vissa även tre eller fyra... Att få föräldrar engagerade är svårt, det har vi märkt många gånger...


Kan bara säga att jag INTE kommer att engagera mig om det mot förmodan blir ett Föräldraråd utan rätt att fatta beslut, under de förutsättningar som målades upp ikväll... Vad som däremot var väldigt positivt var de engagerade nya föräldrar på skolan. Kan nog bli en Lokal Styrelse igen, kanske.. :)



måndag 27 september 2010

Hoppfullt


Så känns det idag. Jag har börjat landa efter det tråkiga beskedet i torsdags, bekräftelsen på det jag anat länge. Något som drabbat mig sådär 15 år för tidigt... Känns väl ändå OK att ha råkat ut för något som går att åtgärda, med medicin eller i slutänden en operation. Fick ju en medicin utskriven, och idag var första dagen jag hade möjlighet att riktigt utvärdera. Känns riktigt bra, tog en tablett på morgonen och faktum är att det kändes som att den varade hela dagen. Inte alls så ont som tidigare. Diklofenak och en massa annat i ett litet piller... Hoppas det känns lika bra även fortsättningsvis! :)


Mannen fick sin fot opererad idag. "Typisk fotbollsfot" sa ortopeden... Så snart kan han gå normalt utan att få ryggbesvär, och slippa svårigheter att hitta bra skor.


Mediciner, sjukdomar och operationer. Jisses, hur gamla är vi egentligen... :)

söndag 26 september 2010

På trevligt fikabesök...


...hos föräldrarna idag. Passade på att ta några bilder. Varsin godispåse till tjejerna att ta med hem förstås, de blir bortskämda! :)

lördag 25 september 2010

Ännu mera droppar...


Isch, idag är det på topp. Hostar och fräser. Fördelen är att man kan ta en välbehövlig siesta efter maten, med gott samvete... Funderar också på varför det alltid är helg när jag blir sjuk. Inte för att det inträffar särskilt ofta som tur är, men ändå...

fredag 24 september 2010

Det droppar...


Tror att detta måste vara världsrekord i förkylning. Från bara lite rossel under dagen - kunde till och med ha telefonen på jobbet utan större problem - till total nästäppa på kvällen. Risigt värre. Tror bara det är sängläge som hjälper...

torsdag 23 september 2010

Att se saker i rätt vinkel...


...eller rätt perspektiv om man så vill. Det är viktigt, men ofta svårt till en början... Just idag var det jättesvårt.

onsdag 22 september 2010

En soligt härlig höstdag


Som man hade kunnat tillbringa ute med kameran. OM det inte var så att hela dagen tillbringades inne i konferenslokalen. Men det var faktiskt väldigt givande och trevligt det också!

tisdag 21 september 2010

Carpe diem...

En sväng ner till stranden på kvällen, kaffe och mackor från smörgåsgrillen. Brassestolar, kamera och stativ. Inte helt fel! :)

måndag 20 september 2010

Det finns ljus i mörkret...


Och just idag får man väl säga att ljuset är de 94,3% av väljarna som INTE röstade på SD.

söndag 19 september 2010

Höger, vänster eller lite mer i mitten...

Ja det är något vi fått fundera över idag. Både i vallokalen, och under skogspromenaden. Snårigt kan det vara och ibland vet man inte åt vilket håll man ska vända sig...


Ska man gå åt höger eller vänster...

Eller lite mer centrerat, kanske?


Ett beslut fattades i alla fall, och jag tror det blir bra! Om en stund vet vi hur det gick!

lördag 18 september 2010

Nystart...




Det känns som att det verkligen är dags att försöka komma igång här nu! Gjorde ju ett försök i somras men då blidde det bara ett inlägg. Hoppas jag får möjlighet att lägga lite mera tid och energi på denna blogg nu. Allt är ju en fråga om prioritering...



Regn på fönsterruta får illustrera detta inlägg. Hösten är i antågande med stormsteg!